Source – https://www.synthpoplover.com/post/welk-nummer-van-een-album-van-the-chameleons-is-tevens-de-naam-van-een-bekend-nederlands-poppodium

Win 2 Kaarten voor het Concert van een Fantastische 80s New Wave Band!

Synthpoplover.com heeft in samenwerking met The Greenhouse Talent en het Paard een geweldige wedstrijd voor jou. Ben jij een echte liefhebber van 80s New Wave muziek en wil je twee kaarten winnen voor een spectaculair concert? Doe dan mee aan onze wedstrijd!

Wedstrijdvraag:

Welk nummer van een album van The Chameleons is tevens de naam van een bekend Nederlands poppodium?

Hoe doe je mee?

1. Beantwoord de wedstrijdvraag.

2. Volg Synthpoplover.com op Instagram en Facebook.

3. Deel deze wedstrijdpost op je eigen social media kanalen.

Stuur je antwoord, samen met een screenshot van je gedeelde post, naar synthpoplover.com,@gmail.com voor 30 juni 2024

Prijs:

Twee kaarten voor het concert van de fantastische 80s New Wave band The Chameleons!

Tip:

Blader door de discografie van The Chameleons om het antwoord te vinden. Hint: het antwoord ligt dichter bij huis dan je denkt!

Succes en hopelijk zien we je binnenkort bij het concert!

Veel succes!
Lees de onderstaande wedstrijd voorwaarden.

Geachte Deelnemers,

Synthpoplover.com is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het promoten van geluiden en beelden van elektronische pop en popmuziek. Ons doel is om invloed uit te oefenen op de muziekscene en liefhebbers van dit genre te verbinden en inspireren.

Bij deelname aan onze wedstrijden wordt er in alle eerlijkheid gehandeld. Indien er meerdere deelnemers zijn met correcte antwoorden, zal er een loting plaatsvinden om de winnaars te bepalen. Uit deze correcte inzendingen worden twee toegangskaarten verloot, waarmee u en een gast toegang krijgen tot het evenement zoals vermeld op de bijgevoegde flyer.

Om de integriteit en eerlijkheid van onze wedstrijden te waarborgen, is het volgende van toepassing:

1. **Eerlijkheid en Transparantie**: We verzekeren dat de selectie van winnaars op een eerlijke en transparante manier gebeurt. Een loting onder toezicht zal plaatsvinden indien er meerdere correcte inzendingen zijn.

2. **Uitsluiting van Correspondentie**: Over de uitslag van de wedstrijd kan niet worden gecorrespondeerd. De beslissing van de organisatie is bindend en definitief.

Door deel te nemen aan deze wedstrijd, gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden. We danken u voor uw begrip en medewerking om onze wedstrijden eerlijk en plezierig te laten verlopen.
LET OP dit en een Nederlandse actie.

Voorwaarden:

– De winnaar wordt willekeurig gekozen uit alle correcte inzendingen.

– De winnaar wordt via e-mail op de hoogte gebracht.

– De kaarten zijn niet inwisselbaar voor geld of andere concerten.

Met vriendelijke groet,

Het Synthpoplover.com Team